ΣΧΕΤΙΚΑ | Chrysanthemo Artistic Villas Mykonos

ΣΧΕΤΙΚΑ


CHRYSANTHEMO

Το συγκρότημα Chrysanthemo αποτελείται από τέσσερις ανεξάρτητες πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή Ελιά της κοσμοπολίτικης Μυκόνου. Είναι απλωμένες σε βουνοπλαγιά, μέσα σε οικόπεδο έκτασης 5,3 στρεμμάτων, κτισμένες σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διακοσμημένες με έργα τέχνης.

Διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και βεράντες με θέα στην απέραντη θάλασσα του Αιγαίου.

Το συγκρότημα βρίσκεται λίγα μόνο λεπτά από τις δημοφιλείς παραλίες Ελιά, Καλό Λιβάδι και Αγράρι καθώς και από το χωριό Άνω Μερά, όπου μπορεί κανείς να βρει αγορά και εστιατόρια Ελληνικής κουζίνας.

Είναι το μέρος που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό των ήσυχων και ξεκούραστων διακοπών με την πολυτέλεια και την κοσμοπολίτικη ζωή της όμορφης Μυκόνου.ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ


Χρυσάνθεμο είναι το λουλούδι που μοιάζει με τον ήλιο, προσφέροντας όπως και αυτός φως, χαρά, γαλήνη και ζεστασιά στη ψυχή. Συμβολίζει τη χαρά, την αισιοδοξία, την ευημερία και την καλή τύχη!

Είναι όμως και το όνομα της οικοδέσποινας Χρυσάνθης Αυγεροπούλου, η οποία, με τη βοήθεια συνεργατών της, δημιούργησε αυτό το χώρο, με σκοπό να προσφέρει στους φιλοξενούμενούς της αναζωογόνηση και ξεκούραστες καλοκαιρινές διακοπές.

Ο ήλιος, ο άνεμος και η θάλασσα ένωσαν την ενέργειά τους με την πολυτέλεια, την τέχνη και το μεράκι της οικοδέσποινας για να δημιουργηθεί το Chrysanthemo artistic villas, σε ένα από τα πιο όμορφα και πιο φωτεινά μέρη του κόσμου.

BOOKING REQUEST